HOROSKOP ZA SUBOTU, 10. OŽUJKA Dobro vrijeme za planiranje

Mjesec završava svoj prolaz kroz znak Strijelca u jutarnjim satima i nakon toga ulazi u znak Jarca. Jutro nam donosi vjeru i samopouzdanje u naše vještine i talente, te je dobro vrijeme za planiranje.

Jarac je hladni i suhi znak, a Mjesec se ovdje osjeća jadno.  Stoga je stav prema životu tipično za Mjesec u Jarcu ozbiljan i svjestan.  

Oni koji imaju Mjesec u Jarcu su spremni zatvoriti svoja vrata kada vide neželjene posjetitelje. Vole imati plan i raspored u svom životu, tako da je sve organizirano i stavljeno na svoje mjesto. Oni se osjećaju dobro kada svatko u blizini  ima i zna svoj položaj i status, kada je sve službeno propisano. U takvom okruženju oni će biti pouzdani i radosni.

U večernjim satima imamo napeti aspekt Merkura i Saturna  i to je vrijeme kada može doći do pritužbi ili negativne procjene. Naši planovi trebaju se ponovno procijeniti i trebaju reviziju. Moguće su komunikacijske blokade ili izazovi. Bolje je da tražimo u sebi motivaciju za promjenom i da se manje usredotočimo na nedostatke i ograničenja. Razmišljanja nam mogu biti teška, pa čak i depresivna. Dobro bi bilo da subotu navečer provedemo u planiranju svoje budućnosti.

Prazan hod imamo od 3.27 do 10.51 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.