HOROSKOP ZA SUBOTU, 10. OŽUJKA Dobro vrijeme za planiranje

Mjesec završava svoj prolaz kroz znak Strijelca u jutarnjim satima i nakon toga ulazi u znak Jarca. Jutro nam donosi vjeru i samopouzdanje u naše vještine i talente, te je dobro vrijeme za planiranje.

Jarac je hladni i suhi znak, a Mjesec se ovdje osjeća jadno.  Stoga je stav prema životu tipično za Mjesec u Jarcu ozbiljan i svjestan.  

Oni koji imaju Mjesec u Jarcu su spremni zatvoriti svoja vrata kada vide neželjene posjetitelje. Vole imati plan i raspored u svom životu, tako da je sve organizirano i stavljeno na svoje mjesto. Oni se osjećaju dobro kada svatko u blizini  ima i zna svoj položaj i status, kada je sve službeno propisano. U takvom okruženju oni će biti pouzdani i radosni.

U večernjim satima imamo napeti aspekt Merkura i Saturna  i to je vrijeme kada može doći do pritužbi ili negativne procjene. Naši planovi trebaju se ponovno procijeniti i trebaju reviziju. Moguće su komunikacijske blokade ili izazovi. Bolje je da tražimo u sebi motivaciju za promjenom i da se manje usredotočimo na nedostatke i ograničenja. Razmišljanja nam mogu biti teška, pa čak i depresivna. Dobro bi bilo da subotu navečer provedemo u planiranju svoje budućnosti.

Prazan hod imamo od 3.27 do 10.51 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com