FOTO / VIDEO Poznata kreatorica dizajnirala nestvarno raskošne vjenčanice

Nova kolekcija unikatnih vjenčanica nastala je tijekom posljednjih nekoliko mjeseci rada u mom atelieru. Kampanja Sacrament Royal donosi fotografije samo dijela, do sada moje najveće kolekcije vjenčanica i rađena je uz razmišljanje da je svaka mladenka posebna i njena posebnost mora još više biti naglašena vjenčanicom.

Za ovo snimanje okupila sam svoj tim suradnika pod vodstvom Viktora Drage i poželjela čaroliju, koja će zabilježiti trenutak stvaranja i prenijeti emociju, te posvećenost svakom najmanjem detalju, kaže Matija Vuica.

Projekt je sniman u koprivničkoj sinagogi, zaštićenom kulturno povijesnom objektu izvan funkcije, i usred procesa obnove,  čija je čarobna unutrašnjost postala kulisa na kojoj su se izmjenjivale projekcije različitih sakralnih objekata iz cijeloga svijeta. Energiju snimanja donose fotografije Franje Matkovića, jednog od vodećih domaćih fotografa, kojem je s razlogom povjerena uloga obzirom na tehničku kompleksnost cijelog projekta.

Na svim fotografijama u prvom planu je fokus na detalje, na modelima koji stoje u pozama koje podsjećaju na ikonografiju religijskih umjetničkih djela. 

 

Produkciju i kreativno vodstvo projekta potpisuje Matijin stalni suradnik, Viktor Drago. Make up potpisuje Petra Sever, kojoj se u realizaciji pridružila Mirta Velčić, a kosu Ivica Palinić. Kratki dokumentarni film sa snimanja kampanje i making off video potpisuje Jure Ahačić i Ratio d.o.o.

...