Dojmovi glumaca nakon završenog snimanja serije “Čista ljubav”

Glumci popularne dramske serije ”Čista ljubav” snimili su svoje posljednje scene i oprostili su se sa setom, a pala je i zadnja klapa ove najgledanije serije nakon koje su se svi još jednom okupili te proslavili uspješno odrađen posao. Iza vrhunske ekipe koju je okupio ovaj projekt nekoliko je mjeseci intenzivnog rada, a gledatelji će još do ljeta moći uživati u uzbudljivim nastavcima ”Čiste ljubavi”.

”Nekako je tužno, neću sad viđati više Doru koja glumi malu Mašu, Taru, Momu…”, izjavio je Janko Popović Volarić.

Glavna glumica Tara Rosandić je nakon zadnje snimljene scene izjavila: ”Jedva čekam malo sjesti sa svojim prijateljima, kolegama, malo se sad podružiti, onda ćemo tek valjda shvatiti da smo završili sa snimanjem”.

Njihova najmlađa kolegica, Dora Arar, koju je uloga u seriji dovela i do nominacije za medijsku nagradu u kategoriji ”Novo lice” rekla je: ”Sad je vrlo bitna škola i dobre ocjene i obitelj i to mi je zapravo na prvom mjestu.”

Ksenija Pajić također je nominirana za istu medijsku nagradu u kategoriji ”Glumačko ostvarenje godine”, i to upravo zbog uloge Edite u ”Čistoj ljubavi”. Ova poznata kazališna, televizijska i filmska glumica koja je još prije nekoliko dana snimila svoj posljednji prizor u seriji, također je došla na zadnju klapu pozdraviti se s kolegama.

Svoju prvu ulogu u ovoj seriji ostvarila je i pjevačica Nives Celzijus koja otkriva svoje dojmove: ”Nedostajat će mi svi ovi divni ljudi. Toliko smo se zavoljeli i to sad nisu floskule i neke isprazne priče, zaista smo živjeli onako kao jedna obitelj.”

Serija je okupila iznimne profesionalce, produkciju i glumce poput Momčila Otaševića, Olge Pakalović, Sanje Vejnović, Mladena Vulića, Ljubomira Kerekeša, Semente Rajhard, Marka Petrića, Csille Barath Bastaić, Martine Stjepanović, Armina Omerovića, Martine Čvek, Saše Anočića.

...