HOROSKOP ZA NEDJELJU, 11. OŽUJKA Očekujmo neočekivano

Nedjelja se nastavlja s opreznim, autoritativnim Mjesecom u Jarcu.

Imamo uzbudljive i snažne aspekte koji će se formirati tijekom dana.

Da, nastavimo planirati budućnost!

Oko podneva Mars će biti u prijateljskom aspektu s Uranom, gurajući nas pozitivu i uzbuđenje. Napravimo plan, koji nam omogućuje prostor za uzbuđenje. Razmislimo o onome što je započeto u veljači 2017. i vidjet ćemo kakvo uzbuđenje ili tjeskoba proizlaze iz tog razdoblja. Očekujmo neočekivano.

Ovaj tjedan vezan je uz opreznu komunikaciju, budimo iskreni prema sebi. Aspekt Marsa i Urana pružit će nam energiju i entuzijazam da razgovaramo iskreno s partnerima.

Negdje u isto vrijeme Sunce iz znaka Riba napravit će snažan aspekt s Plutonom koji nudi priliku da privučemo pažnju na sebe. Pronađimo i izgradimo samopouzdanje koji su dugo bili skriveni. Možda zbog sukoba ega u partnerstvu ili ega vaših voljenih sada imamo priliku to popraviti s ovim aspektom između Sunca i Plutona.

Iskoristimo ovu nedjelju koja nam donosi rast i transformaciju!

Sad ćemo biti spremni eksperimentirati i napraviti pozitivne promjene, ali također ćemo biti sposobni vidjeti i poboljšati ono što već imamo.

Sad imamo priliku promijeniti dinamiku dana poduzimajući hrabre korake. Sloboda dolazi kroz poduzimanje hrabrih akcija.

Mjesec će i dalje prolaziti znakom Jarca. Radit će ugodan aspekt s Neptunom  što će nam donijeti prilike za uživanje u kreativnosti i mašti.

Tijekom ove nedjelje nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com