HOROSKOP ZA NEDJELJU, 11. OŽUJKA Očekujmo neočekivano

Nedjelja se nastavlja s opreznim, autoritativnim Mjesecom u Jarcu.

Imamo uzbudljive i snažne aspekte koji će se formirati tijekom dana.

Da, nastavimo planirati budućnost!

Oko podneva Mars će biti u prijateljskom aspektu s Uranom, gurajući nas pozitivu i uzbuđenje. Napravimo plan, koji nam omogućuje prostor za uzbuđenje. Razmislimo o onome što je započeto u veljači 2017. i vidjet ćemo kakvo uzbuđenje ili tjeskoba proizlaze iz tog razdoblja. Očekujmo neočekivano.

Ovaj tjedan vezan je uz opreznu komunikaciju, budimo iskreni prema sebi. Aspekt Marsa i Urana pružit će nam energiju i entuzijazam da razgovaramo iskreno s partnerima.

Negdje u isto vrijeme Sunce iz znaka Riba napravit će snažan aspekt s Plutonom koji nudi priliku da privučemo pažnju na sebe. Pronađimo i izgradimo samopouzdanje koji su dugo bili skriveni. Možda zbog sukoba ega u partnerstvu ili ega vaših voljenih sada imamo priliku to popraviti s ovim aspektom između Sunca i Plutona.

Iskoristimo ovu nedjelju koja nam donosi rast i transformaciju!

Sad ćemo biti spremni eksperimentirati i napraviti pozitivne promjene, ali također ćemo biti sposobni vidjeti i poboljšati ono što već imamo.

Sad imamo priliku promijeniti dinamiku dana poduzimajući hrabre korake. Sloboda dolazi kroz poduzimanje hrabrih akcija.

Mjesec će i dalje prolaziti znakom Jarca. Radit će ugodan aspekt s Neptunom  što će nam donijeti prilike za uživanje u kreativnosti i mašti.

Tijekom ove nedjelje nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com