HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 12. OŽUJKA Moglo je i počet’ bolje

Mjesec nastavlja svoj hod kroz znak Jarca do 16.35 kada nam kreće prazan hod Mjeseca do 23.44. Nakon toga Mjesec će krenuti kroz znak Vodenjaka. Očekuju nas dva dana s manje posla i ozbiljnosti i više druženja i spontanosti.

Sad je vrijeme obratiti pozornost na strukturu, pravila i ciljeve u našim životima. U prijepodnevnim satima imamo skladan aspekt Mjeseca i Jupitera  što nam omogućuje da imamo uspjeha u poslu, suradnji i pomirenju. Iskoristimo jutro za poboljšanje i napredak u poslu.

Sutra imamo teži aspekt Venere i Saturna koji će na nas imati utjecaj i danas. U večernjim satima možemo osjetiti blokadu u emotivnom životu. Treba zapamtiti da nam voljeti nekog ili nešto daje snagu za kretanje prema naprijed.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com