NATALNI MARS U MUŠKOM HOROSKOPU (iz pera muškarca)

Ovan

Brzo reagira, brzo plane.

Žene, od muškarca s ovim znakom očekujte dominaciju i osvajanje.

On zna što želi i sve energije ulaže da to i dobije. Izdržljiv i fizički dominantan. Nemojte poslije moliti za milost.

Bik

Jako prizemljen i senzualan.

Pogotovo kada osjeti uspjeh i materijalne stvari.

Predigra mu je jako važna, budući da je strpljiv i spretan ljubavnik. Ovaj Mars voli razmjenu nježnosti, a slobodno probajte igre s čokoladom.

Blizanci

Mars u znaku intelekta.

Ne očekujte čuda ako ga ne možete mentalno uzbuditi.

Smijeh, intelektualan razgovor, i zabava su njegov način. Inače ako ste mu dosadni… očekujte prekid 🙂

Neozbiljan je u seksu i zaigran, ne brinite se ako morate podijeliti nešto zabavno s njim.

Rak

Račići, vole osjećaj sigurnosti.

I sigurno se neće upuštati tamo gdje im je nesiguran teren.

Partner im mora biti osoba od povjerenja, s kojom osjeća emocionalnu vezu. Seks nije zabava za njega nego osjećaj brige i davanja za partnera. Budite brižni prema njemu, u suprotnom će dati petama vjetra.

Lav

Kralj drame, potrebna mu je romansa i… drama.

Zaigran i spontan, u krevetu obožava divljenje i predanost. Zaboravite na krevet, s ovim Marsom partner vam je svugdje dostupan. Pogotovo u jacuzziju, luksuznim hotelima i/ili skupim automobilima.

Djevica

Na prvi pogled sramežljivi i zatvoreni, ali nemojte da vas zavara.

Djevica je najmanje… djevica od svih znakova. Ovaj Mars će vas pitati za zdravlje i čistoću prije odnosa.  A nagrada za to vam je ispunjenje svih želja.

Vaga

Mars u nježnom znaku …

Ovaj partner obožava otmjenost i finu odjeću. Senzualan i osjetljiv na dodire. Nikako ne idite prostotama na njega, radije ga iznenadite finom večerom i najnovijim parfemom.

Škorpion

Divljak.

Ekstremno emocionalan, posesivan. On ne vodi ljubav, on nije ljubavnik za jednu noć. On seksom osvaja. Nije nježan, jesam li napisao da je jako emocionalan? Kontradiktorno, jel’ da?

Seks je za njega sve, pokazivanje osjećaja, predanosti, uzimanje onog što mu pripada.

Strijelac

Otvoren za avanture, slobodnog duha. To je Mars u Strijelcu.

Obožava osjećaj slobode. Nemojte ga probati sputavati jer u protivnom daje petama vjetra. Strastven i zaigran. Kliknut će na partnera koji je iskren, duhovan i koji uživa u istraživanju… Svega. Recite mu svoje želje i ispunit će ih 🙂

Jarac

Mars u znaku kontrole.

Znajte da čvrsto drži uzde i zna što želi. Ne dajte da vas zavara hladan pristup. Nije on od jučer. Uzet će vas… Svezati … i nastaviti po svome do kraja. Budite sigurni da vas čeka mnogo zabave, iako je diplomat s vama u društvu.

Vodenjak

Ovaj Mars ne voli posesivnost.

Želi prijatelja i ljubavnika. Upravo zato se pazite osjećaja da vas je iskoristio, jer nije. Želi slobodu i vrlo lako odvaja osjećaje od odnosa. Zabavan i originalan, nemojte se prepasti njegove kinky prirode :))

Ribe

Mars u snenim Ribama, prepun emocija koji će vas navesti da mu ispunite sve fantazije. Seks koristi za ispunjavanje intime s partnerom. Puno romanse, nježnosti… potpuno će vam se predati kada osjeti osjećaj srodne duše koja joj odgovara.