Kako retrogradni Merkur utječe na horoskopske znakove

Kako će na svaki pojedini horoskopski znak utjecati retrogradni Merkur tijekom ove godine, saznat ćete na radionici što će biti održana u petak, 16. ožujka u Rijeci, od 17.30 do 19 sati na adresi Kružna 8/2.

Ove godine Merkur će tri puta biti retrogradan, a prvi put već od 22. ožujka do 15. travnja i to u znaku Ovna. Merkur, planet komunikacije, putovanja i intelekta utječe na sve nas. I ako niste Ovan, Strijelac ili Lav retrogradni Merkur će imati utjecaj na vaš svakodnevni život.

Što se događa osobama koje imaju natalno retrogradnog Merkura? Je li to možda njihovo vrijeme?

Ovnovska energija je vatrena, pa ćemo u vrijeme retrogradnog hoda Merkura biti  impulzivniji i nestrpljivi. Budući je ova energija zbog vladara Marsa sklona nesrećama i ozljedama, vidjet ćemo kako će to utjecati na nesreće u svijetu, a koje će se događati.

Na radionici ćemo raditi njegova kretanja kroz zodijačke znakove i objasniti kako će to na nas djelovati. Također, sagledat ćemo i sljedeća dva retrogradna hoda Merkura, u srpnju i studenom.

Koje će to teme biti aktualne i na koji način možemo izbjeći njegovo negativno djelovanje, kao i što je najbolje raditi za vrijeme njegovog retrogradnog hoda, saznat ćete na radionici.

Radionica je osmišljena tako da mogu sudjelovati svi koji su zainteresirani za ove teme, bez obzira na znanje astrologije.

Potrebni su nam vaši podaci (znate već: točno vrijeme rođenja, datum, mjesto) jer ćemo pogledati u natalne karte polaznika radionice.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na www.astroring.com ili putem maila na astroring@gmail.com