VENERA U RAKU DO 26. KOLOVOZA Pokažite osjećaje, pružite sigurnost, volite snažno

Venera – planet ljubavi, radosti i ljepote boravit će u znaku Raka od 31. srpnja do 26. kolovoza i tu joj neće biti nimalo loše.

Rak je znak posvećenosti i plodnosti, a Venera planet ljubavi, romantike i međuljudskih odnosa. Kad se te dvije stvari spoje, tada dolazi do snažne privlačnosti i sklada na polju ljubavi i odnosa. Aspekt ljudskih odnosa sada dolazi u pravi plan s posebnim naglaskom na emocijama, ljubavnom iskustvu i razmjeni energije.

Venera u Raku daje naglašene osjećaje te omogućuje da u svoj život vratimo zadovoljstvo i blagostanje. Sada ćemo biti posvećeniji onima koje volimo, ali isto tako ćemo i od druge strane očekivati potpunu posvećenost. Ova Venera više pažnje posvećuje emocijama nego riječima zbog čega je jako bitno da voljenim osobama pružimo sigurnost i bezbrižnost. Zauzvrat ćemo dobiti čistu i iskrenu ljubav.

Oni koji su u braku stavljat će obitelj u prvi plan, a oni koji nisu mogli bi poželjeti osnovati obitelj. Kod ženskih pripadnica bude se majčinski osjećaji zbog čega bi majke mogle biti osjetljivije nego inače, a one koje još nisu majke mogle bi intenzivno razmišljati o tome. S obzirom da je Venera u Raku vrlo plodna, to bi im se moglo i ostvariti.

Sada je vrijeme za sigurnost pa ćemo više maziti i paziti svoje partnere, a ljubav i odanost će nam postati jako bitni. Imat ćemo potrebu uskladiti dušu s onima do kojih nam je stalo zbog čega bismo mogli i donositi neke važne odluke vezane za partnerstvo i ljubavne veze. Za vrijeme dok Venera bude boravila u znaku Raka mogli bismo poželjeti više vremena provoditi u kući sa svojim bližnjima prema kojima ćemo biti puni razumijevanja i topline.

U našim domovima sada bi se moglo više kuhati i spremati domaća jela zbog čega bismo trebali pripaziti da ne pretjeramo u hrani i piću jer bi lako mogli dobiti koju kilu. Naši odnosi s roditeljima mogli bi se popraviti, a naročito bismo mogli biti naklonjeni majkama, bakama, sestrama i ostalim ženskim članicama obitelji.

U svakom slučaju ovaj boravak Venere u Raku bilo bi poželjno iskoristiti za svoga partnera i obitelj. Družite se sa svojim partnerom i bližnjima, listajte stare foto albume, vratite se na trenutak u prošlost i sjetite se nezaboravnih trenutaka, kuhajte fina domaća jela i uživajte u njima, opustite se unutar svojega doma, budite posvećeni, pokažite osjećaje, pružite sigurnost i snažno volite.

Izreka kaže da kako zračimo tako i privlačimo, a to je upravo ono čemu nas ova Venera u Raku uči.

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.