Karmička astrologija: Što trebamo naučiti? Kakva nam je karma?

Često mi postavljaju pitanja vezana uz prošlost jer svi ponekad imamo neki osjećaj kao da smo neke situacije već prošli. To nas zna jako zbuniti. Astrologija nam tu može pomoći i pojasniti te događaje.

Kakvu karmu imamo u ovom životu?

Što trebamo naučiti?

Tko smo bili u prošlom životu?

Kad smo zadnji put živjeli?

Kako možemo iskoristiti svoja dosadašnja iskustva da bismo ispunili svoju karmu?

Imamo li karmu s članovima obitelji ili s partnerom?

Odgovore na sva ta pitanja uz pomoć astrologije dobit ćemo na astrološkom seminaru “KARMA – životne lekcije” što će biti održan u nedjelju, 18. ožujka od 15 do 19 sati u Rijeci, u Kružnoj 8/2.

Razumijevanje horoskopa može nam dati odgovore koje tražimo vezano uz svoju karmu, kao i uz to tko smo bili u prošlom životu.

Već ako znate koji je vaš ascendent odnosno podznak, možete vidjeti nagovještaje prošlog života. Dvanaesta kuća u astrologiji povezana je s karmom. Ako ste, primjerice, Strijelac na ascendentu prošlost vam je povezana sa znakom Škorpiona i moguće da ste bili znanstvenik, psiholog, kriminalac ili možda istražitelj.

Ako ste na ascendentu Lav, vaši prošli životi povezani su sa znakom Raka i vaša karma je nadvladati svoje strahove od napuštanja, ili ako ste na ascendentu Blizanac, prošli život je povezan sa znakom Bika  i karma vam je izbjeći krutost, hedonizam, te vam je u svakom slučaju prošlost povezana s bogatstvom, umjetnošću.

Osim dvanaeste kuće ima i drugih bitnih čimbenika (Saturn, prenatalna eklipsa, Mjesečevi čvorovi…) koje ćemo analizirati da dobijemo odgovore.

Rijetko tko pita što mi donosi budući život, ali i to ćemo vidjeti  kroz natalni horoskop.

Seminar je namijenjen osobama koje znaju osnove astrologije i onima koji žele usavršiti svoje znanje iz područja karmičke astrologije.

Cijena seminara: 200 kuna. Obavezna je prijava na astroring@gmail.com.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com