HOROSKOP ZA UTORAK, 13. OŽUJKA Crno-bijeli dan

Dan bismo mogli opisati kao crno-bijeli,  u prvoj polovici teškoće, a u drugoj polovici pozitiva.

Venera, planet ljubavi i ljepote, danas oko podneva napravit će napeti aspekt s odlučnim Saturnom. Zadnji put kada su oni bili spojeni bio je 25. prosinca 2017., kada je započeo ciklus stabilizacije ili restrukturiranje ljubavi i ljepote. Sada, ovaj prvi napeti aspekt ukazuje da je važno razmotriti koje radnje možemo poduzeti da bismo krenuli naprijed s tim ciklusom. Možda smo u zadnjih mjesec dana, pod vladavinom Riba,  izbjegli stvarnost? Sada je vrijeme da jasno poduzmemo praktične akcije kako bismo odrasli i dublje voljeli.

U svakom slučaju sad nije dobar trenutak da započnete novi ljubavni odnos, a možda i osjećate kao da gubite tlo pod nogama u trenutnom odnosu.  Dobivanje onog što želimo je izazov pod ovim utjecajem, možda zato što nam je potrebno više od onog što je trenutno moguće. Teškoće s drugima proizlaze iz povećane osjetljivosti na odbijanje.

Nema potrebe za panikom; sve će završiti sljedeći tjedan, a i ovaj aspekt se uglavnom događa dva puta godišnje, tako da smo već prošli puno njih.

Još jedan važan tranzit će se odigrati danas u večernjim satima, lijepi aspekt Sunca i Jupitera.  Ciklus između njih je započeo 26. listopada 2017., nedugo nakon što je Jupiter ušao u znak Škorpiona. Sada možemo vidjeti darove akcija koje smo započeli krajem listopada.

Ovaj aspekt će nam donijeti pozitivan stav i pogled prema budućnosti. Optimizam i samopouzdanje su ključni elementi u energiji ovog aspekta.

Mjesec će biti i dalje u znaku Vodenjaka i danas neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com