MIKROSKULPTURE IOANNE LIBERTA Nakit inspiriran muškarcima namijenjen i ženama

Odnedavno se u zagrebačkoj Hysteriji može kupiti nakit grčke dizajnerice Ioanne Liberta. Ručno rađeni unikatni nakit napravljen je od srebra u kombinaciji s dragim i poludragim kamenjem.

Ono što najviše oduševljava kod Ioanninog brenda Liberta je sama veličina i realističnost motiva. Naime, radi se o mikro skulpturama izrađenim do najsitnijeg detalja, od čega se najviše ističe ogrlica s minijaturnim ljudskim srcem od srebra sa rubinom. U ponudi su i ogrlice s ljetnim motivima, minijaturama školjaka i ribica napravljenih od srebra i zlata.

Nakit koji Ioanna stvara vrlo je poseban i autentičan. Ogrlice, privjesci, naušnice i prsteni vrhunske izrade plijene pažnju. Iako minijaturan, ovaj nakit posebno se ističe u svakoj odjevnoj kombinaciji. To je nakit sa stavom i s pričom, a pregršt motiva daje mogućnost da izaberete upravo onaj jedan koji predstavlja vas i onaj s kojim se možete poistovjetiti.

– Volim stvarati jedinstveni nakit koristeći srebro i zlato, često u kombinaciji s dragim ili poludragim kamenjem. Moja inspiracija potječe od muškaraca i žena sličnih meni. Ne sviđa mi se jednostavan način izrade nakita. Volim mikroskulpturu, male detalje u svakom svom dizajnu, to je ono što čini razliku. Svaki dizajn ima značenje za mene i mali je ili veliki dio mene. Kao što je rubinovo srce jedno od mojih najdražih kreacija, ono je mali komad moje tamne strane. Radim nakit za nekolicinu. Za one s jedinstvenim ukusom, kaže Ioanna Liberta.

Ioanna Liberta završila je studij povijesti odijevanja, dizajna mode i modnih dodataka,  te se nakon školovanja pronašla u kreiranju i izradi nakita od srebra i zlata.

Inspirirana je uglavnom muškarcima, iako je njen dizajn namijenjen i ženama također.

Njezina estetika otkriva njene grčke korijene, budući da čvrsto vjeruje u veseli stil i dugotrajan smisleni dizajn. Dizajn nakita njezin je život i uživa u svakoj minuti tog procesa stvaranja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.