HOROSKOP ZA PETAK, 16. OŽUJKA I opet sanjam…

Želja za nastavkom sanjarenja vjerojatno će se nastaviti i danas dok se Mjesec kreće kroz idealističke Ribe.  

Najbolje je ne započeti nove projekte, odnose ili druge važne inicijative tijekom zadnje faze Mjeseca. Današnja energija će biti izrazito osjetljiva na psihičkim razinama, zbog toga što će se Mjesec oko podneva spojiti s Neptunom i zbog toga ćemo biti skloni tražiti emocionalnu podršku drugih.

Osjetljivost, promjenjivost, bogata mašta – to su prepoznatljive točke onih osoba koje imaju natalni Mjesec u Ribama. One su jako osjetljive na emocije drugih i mogu biti duboko podložne situaciji u kojoj netko drugi nikad ne bi primijetio nešto posebno.

Bogata mašta Mjeseca u Ribama pomaže tim ljudima u kreativnim nastojanjima, ali njihova negativna osobina može biti nedostatak odgovornosti  i pouzdanosti.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com