HOROSKOP ZA SUBOTU, 17. OŽUJKA Izađi i usredotoči se

Danas imamo mlad Mjesec na 26. stupnju Riba u 14.11 sati.

Najviše će osjetiti energiju mladog Mjeseca osobe koje imaju planete između 26. i 29. stupnja u promjenjivim znakovima (Riba, Djevica, Blizanac i Strijelac). Pogledajte u kojoj kući u vašoj natalnoj karti će se odigrati mlad Mjesec i vidjet ćete koje područje vašeg života treba ozdravljenje.

Nekoliko sati nakon kulminacije mladog Mjeseca, Mars će izaći iz znaka Strijelca i krenuti u znak Jarca. U znaku Jarca boravit će do 17. svibnja.  Sada je vrijeme da poduzmemo nešto što nam je inače teško poduzeti. U znaku Jarca, Mars će se pridružiti Saturnu i Plutonu. Ako postoji jedna stvar koju Mars u Jarcu zna, to je kako ostati usredotočen i nastaviti se boriti iako nema nekog izgleda za uspjeh.

U sljedeća dva mjeseca možemo iskoristiti ovu energiju da prevladamo skoro pa bilo koju prepreku s kojom ćemo se suočiti.

Ovu subotu imamo prazan hod Mjeseca od 14.11 do 19.56 sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com