VIDEO Hrvatska Lady Gaga u novom spotu zaplesala s brašnom

Kažu nam da je Alex Ognjena pjevačica koja apsolutno opravdava titulu hrvatske Lady Gage i mlade Josipe Lisac, te da novim spotom za kantautorski singl to i dokazuje.

Pa smo znatiželjni pogledali spot za pjesmu “Kraljica”.

Iako joj je ovo prvi puta da je sama napisala i tekst i glazbu za vlastitu pjesmu Alex već priprema  album također vlastitih pjesama.

Tekst i glazba za pjesmu „Kraljica“ nastali su u trenucima kada je bila najviše shrvana od boli te opisuje sve duboke emocije koje je tada prolazila. Time se Alex Ognjena dodatno otvara svojoj publici i dijeli s njima ono najintimnije – ljubavnu bol i nemoć.

Aranžman i produkciju pjesme potpisuje Tihomir Preradović, a spot je također nastao pod producentskom palicom Alex Ognjene u suradnji s OHT Productions.

Budući je svestrana umjetnica spot doživljava kao dodatni medij izražavanja pa ni ovoga puta nije izostalo pravo modno i plesno iznenađenje. U spotu  koji je prepun simbolika pokazuje i svoju veliku ljubav – u Hrvatskoj do sada neviđeni način plesa s brašnom u kojem njena baletna, nježna strana dolazi do izražaja. I tako se izmjenjuju tri lika Alex – jedna je nježna balerina koja pleše u brašnu i odaje nam tajne iz njenog odnosa s muškarcem života, druga je  umjetnica u kreaciji inspiriranoj konjem (made by poznata kostimografkinja Iva Šimunović Lisak) koja prikazuje Alex kakvom ju javnost već poznaje i na kraju kraljica koja predstavlja ono što bi ona željela jednoga dana biti svom odabraniku srca.

Nije lako otvoriti srce javnosti i napisati riječi i glazbu koja će ogoliti srce i dušu i pokazati svu moju ranjivost, ali znam da je mnogo onih koji će se moći poistovjetiti s mojim osjećajima. Nadam se da će i ova pjesma veličati ljubav jer čak i sada ideja mi nije raditi od ljubavi patetiku, upravo suprotno, čak i nesretna ljubav čini me ponosnom što sam iskusila nešto tako rijetko, uzvišeno i divno kao što je ljubav, kaže Alex.

...