HOROSKOP ZA UTORAK, 20. OŽUJKA Sretna vam nova astrološka godina!

Danas u 17.07 Sunce će ući u znak Ovna i nova astrološka solarna godina počinje.

Nova astrološka godina ili proljetni ekvinocij odvija se na 0. stupnjeva Ovna. Ovo je jedan od najsnažnijih stupnjeva zodijaka,  jer od ovog stupnja sve kreće. U Ovnu, Sunce je oduševljeno i spontano. Motivirat će nas želja za osvajanjem. Bit ćemo više impulzivni i imat ćemo poticaja za osvajanjem. Sunce će u znaku Ovna biti sve do 19. travnja.

Sad je moguće početi iznova, bez privjesaka. Odličan dan da krenete u nešto novo ili započnete nešto novo. Vrijeme je da posadimo novo sjeme u kuću i područja iskustva  kojima vlada znak Ovna.

Mjesec je stabilan i čvrst  dok se kreće kroz znak Bika koji je pouzdan i dosljedan. On će raditi ugodan aspekt sa Saturnom i poticati nas da budemo praktični.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com