HOROSKOP ZA SRIJEDU, 21. OŽUJKA Proljetne pripreme za retrogradnog Merkura

Srijeda nam donosi prvi dan Sunca u dinamičnom i vrlo energičnom Ovnu. Nadam se da već osjećate proljeće u zraku… Osjetit ćemo da su toplina, rast i sunce odmah iza ugla. 

Stavite proljetno cvijeće u svoj dom, otvorite prozore i pustite svježi zrak, pa čak i ako je hladno.  Razmislimo o proljetnom čišćenju, koje vjerojatno ne želimo danas početi, ali ga sada možemo planirati.

Mjesec će se kretati  u znaku Bika do večernjih sati. Znak Bika je fiksan, to je znak koji predstavlja vremensko razdoblje u godini kada se proljeće ustabili. Predstavlja zemlju, temelje, ljepotu, poštovanje i pouzdanost.  Zdrav razum danas vlada. Danas se možete usredotočiti na financije i imovinu.

Također, imajte na umu da sutra Merkur kreće retrogradno i ovo je dobar dan za pripremu. Dobro je da napišete sve što ste zanemarivali u proteklih nekoliko mjeseci. Zanimljivo je da se porezne prijave moraju predati u retrogradnom hodu Merkura, bit će to zanimljivo pratiti. Pripazite na komunikacijske pogreške i pogreške u računanju.

Prazan hod Mjeseca imamo u srijedu 21. ožujka od 18.20 do četvrtka, 22. ožujka u 6.29.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com