Četiri jednostavne fore kako na najbolji način iskoristiti retrogradnog Merkura

Merkur će sutra, 22. ožujka biti stacioniran (točka prije nego Merkur krene retrogradno) i krenut će u retrogradni hod  na 16. stupnju Ovna.

Puno je nepotrebnih strahova i dezinformacija oko Merkurovog retrogradnog ciklusa, stoga vam predlažemo ova četiri jednostavna koraka kako iskoristiti ovu planetu za vrijeme dok je retrogradna:

1 – Zašto se ne treba bojati ili zabrinuti zbog retrogradnog Merkura

Sad nam se pruža prilika najbolje iskoristiti planetarne cikluse koji nam dolaze u susret. U ovo vrijeme možemo konačno nadoknaditi sve ono ostavljeno sa strane i to od zadnjeg retrogradnog Merkura koji je bio 22. prosinca 2017. Sad ćemo imati priliku riješiti zaostatke.

2 – Napišite popis svega što ste započeli, a niste završili od 22. prosinca 2017.

Razmislite o posljednjih nekoliko mjeseci, što ste radili krajem prosinca. Pogledajte  u svoj kalendar, bilježnice, u račune, bilo gdje ćete naći podsjetnike na vaša razmišljanja u zadnjih nekoliko mjeseci. Jeste li htjeli započeti neki projekt, provesti neku veliku odluku pred novu godinu?  Sigurno ima nekih planova koje niste do sada ostvarili i pokrenuli.

3 – Još jedna prilika

Nakon što imamo popis, lako je slijediti savršeni plan za sljedeća tri tjedna. Merkur će krenuti direktno 15. travnja 2018. Vrijeme je da se bacite na posao, da ostvarite stvari s popisa. Ništa više, ništa manje. Evo, to je cijeli trik kad je retrogradni Merkur u pitanju. U našim životima je jako aktivno i često idemo iz jednog projekta u drugi, iz jedne akcije u drugu. Čini se da nemamo vremena usporiti i pažljivo izvršiti zadatke koje smo započeli. Retrogradni Merkur pruža nam priliku da završimo sve to!

4 – Krenimo na (nedovršeni) posao!

Nemojte biti u iskušenju za pokretanje novih projekta, preuzimanje novih obaveza, počinjanja novih odnosa ili aktivnosti vezanih uz nova radna mjesta.

Ovo je vrijeme za čišćenje i rješavanje zaostataka. Ako slijedimo ove jednostavne korake, iznenadit ćemo se koliko toga možemo postići u sljedeća tri tjedna.

Sretno i krenimo na posao! Ne zaboravimo da su ovo smjernice, a ne pravila. Postoje stvari koje se ne mogu odgoditi. Budimo praktični, realni i radimo ono što moramo učiniti.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.