HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 22. OŽUJKA Zaglavljeni u komunikaciji

U jutarnjim satima Mjesec će ući  u znatiželjne i nemirne Blizance. Dok se Mjesec kreće znakom Blizanca (sljedeća dva dana) ljudi imaju sklonost biti glasniji i znatiželjniji.

Ipak, nemojte se iznenaditi ako komunikacija ne bude kako treba, jer Merkur, planet koji vlada znakom Blizanca, okreće u retrogradni hod. To nam može ostaviti osjećaj da smo zaglavili u komunikaciji.

Možemo doći do toga da ćemo teško reći ono što želimo i zato je najbolje ne započinjati niti nove projekte niti komunikaciju. Razmislimo pažljivo kako upravljamo ovim retrogradnim hodom Merkura koji će trajati do 15. travnja.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com