HOROSKOP ZA PETAK, 23. OŽUJKA Venera i Pluton testiraju ljubavne veze

Ovaj petak imamo snažan aspekt Venere i Plutona koji nam može donijeti duboke promjene i eventualno nemir u našim ljubavnim vezama. Ako ste u vezi koja nije stabilna ili u kojoj ima teškoća, sada bi moglo doći do prekida. Ako je vaš odnos zdrav ovaj aspekt će ojačati vaš odnos i motivirati da zajednički postignete vaše ciljeve.

Venera i Pluton počeli su svoj ciklus 9. siječnja 2018. Jeste li tada ljubavnu vezu započeli ili ste možda tada prekinuli? Danas možete imati prvu napetost ako ste započeli vezu početkom siječnja. Ovaj aspekt  može naglasiti ili potaknuti našu nesigurnost, dovodeći sumnju i ljubomoru na površinu.

S financijske točke gledišta mogu se pojaviti promjene u financijskom statusu ili odnosima. Ovo nije dobar dan za nove financijske investicije.

Mjesec će cijeli dan prolaziti kroz znak Blizanca i danas nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com