HOROSKOP ZA SUBOTU, 24. OŽUJKA Osjetljivi Rak, impulzivni Ovan

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.52 do 9.52. Nakon praznog hoda Mjesec će ući u znak slatkog i osjetljivog Raka. Općenito govoreći, Mjesec u znaku Raka potiče nas da stvorimo emocionalnu sigurnost unutar naše obitelji.

Sunce je već par dana u znaku Ovna i mi se trenutno prilagođavamo ovoj tvrdoglavoj, impulzivnoj i strastvenoj energiji koja je u prirodnom sukobu sa znakom Raka. To nam donosi prvu četvrtinu faze Mjeseca. Ovo je vrijeme kada osjećamo da moramo poduzeti neku akciju. Imat ćemo osjećaj da je vrijeme da nešto ode, ali možda nećemo znati koji je sljedeći korak ili točan smjer kojim želimo krenuti.

U popodnevnim satima imamo teži aspekt Sunca i Marsa. Možemo se osjećati razdražljivo, nestrpljivo i obrambeno. Ovo je i aspekt koji govori o sklonostima nesrećama, ozljedama. Sada je najbolje da pronađemo način da usmjerimo ovu napetu energiju. Vježba ili fizički rad tu mogu pomoći. Najbolje je da radimo sami, jer ova energija je previše sklona iritiranju, frustraciji, pa čak i ograničenju.

Na ljubavnom planu, ovi aspekti Venere i Marsa s Plutonom i Suncem mogu nam donijeti osjećati da ljubav tražimo na krivim mjestima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com