Ljubavna astrologija: Kada, zašto, do kada traju veze s određenim osobama

Za one koji nisu u prilici prisustvovati  seminarima i školi astrologije što se održavaju u Rijeci, a zanima ih ljubavna astrologija, počinje tromjesečni online tečaj.

Ovo je jedna od najpopularnijih grana astrologije gdje možete naučiti kada, zašto, zbog čega i do kada ćete biti s određenom osobom.

Sudbinski susreti, karmički susreti kao i susreti gdje vam nije jasno zbog čega je došlo do prekida može vam pojasniti astrologija. Dobit ćete dovoljno informacija vezanih uz svakodnevna pitanja koja sebi postavljamo o našim vezama. Sada možete saznati zašto ste s nekim u vezi i što vam je činiti. Možete naučiti lakše prepoznati istinu i očekivanja od partnera, ali i bolje upoznati sebe i svoj utjecaj na razvoj tog odnosa.

Također naučit ćemo prepoznati iluzije i uzaludan trud oko nečeg što zapravo ne vrijedi ili nije dobro za nas.

Na tečaju ćemo proći usporedne horoskope, zajedničku budućnost i hoće li doći do braka s tom osobom.

Isto tako, ako vas zanima odnos s vašom djecom, roditeljima ili poslovnim partnerima, možete se prijaviti na ovaj tečaj. Polaznicima su osigurane skripte kako bi im se olakšalo stjecanje znanja, te upoznavanje tehnike sinastrije.

Obavezno je osnovno znanje astrologije (planete, znakovi, aspekti).

Za ovaj način školovanja potrebni su skype i slušalice, te slobodan utorak u terminu od 18.30 do 20 sati.

Program i ostale informacije možete dobiti telefonom na: 098/ 351-645.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com