HOROSKOP ZA NEDJELJU, 25. OŽUJKA Velika očekivanja

Nedjelja je idealan dan da provedemo vrijeme s voljenima i obitelji. Skuhati ukusni ručak ili otići u restoran će biti ono što će nas danas ispunjavati.

Mjesec provodi dan u znaku Raka, potičući naše želje za udobnošću i sigurnošću. Ovu nedjelju nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Aspekt Jupitera i Venere, koji govori o prilagodbi i kompromisu, donosi nam snažnu želju za užicima života; naše oči mogu biti veće od našeg želuca. Teško će nam sada biti postići ravnotežu između odgovornosti i traženja zadovoljstva.

Također u ljubavnim odnosima trenutno će nam očekivanja biti prevelika, pa je dobro da se danas prilagodimo realnoj situaciji.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com