HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 26. OŽUJKA Sreća je u darivanju

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Raka do 13.44, a nakon toga će ući u znak Lava.

U znaku Lava, Mjesec potiče naše potrebe za izražavanjem i stvaranjem. Ovo će biti vrijeme kada ćemo tražiti pozornost, kada želimo biti jedinstveni i posebni.

Ovo je vrijeme kada ćemo se izražavati prirodnije i iskrenije. Svi mi imamo nešto što možemo podijeliti s drugima. Ovo je vrijeme kada trebamo preuzeti odgovornost za sebe, a ne se baviti drugima.

Lavovi vole darivati, a sreća je u darivanju, mali poklon ili pažnja može podići svačiji duh.

Akcije i nove poslove najbolje je pokrenuti poslije praznog hoda Mjeseca. Ne zaboravite na retrogradni Merkur koji vam može donijeti preispitivanje i reviziju. Upotrijebite tu energiju da biste počeli stvarati novi plan i završili stare obaveze.

U večernjim satima ugodan aspekt Mjeseca i Sunca može nam potaknuti romantiku  ili bilo koju kreativnu aktivnost. Bit ćemo oduševljeni i posebno ćemo se ponositi našim postignućima.

Prazan hod Mjeseca imamo od 8.57 do 13.44.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com