HOROSKOP ZA UTORAK, 27. OŽUJKA Prvo razmisli, a onda “hopni”

Kroz cijeli dan pratit će nas Mjesec u znaku Lava s vrlo ugodnm aspektima.

Prvi kontakt koji će Mjesec napraviti je s Merkurom pa će nam dan početi s brojnim telefonskim pozivima, pisanjem ili čak i nekom prezentacijom. Ovo će nam omogućiti da se izražavamo dobro, čak i ako naše riječi nisu savršene.

Ovaj položaj Mjeseca je velikodušan, dramatičan i nježan. Ovo je izvrstan dan za davanje drugima upravo onog što mi sami želimo. Dajmo zahvalnost i naklonost bez očekivanja i vratit će nam se, vjerojatno iz različitih smjerova, ali doći će.

Popodne je dosta tiho dok Mjesec ne napravi aspekt s Jupiterom u večernjim satima što nas može dovesti do pretjerivanja. Dobro bi bilo procijeniti rizik prije neko skočimo, kako bi bili sigurni da nećemo pretjerati. Također možemo osjetiti određeni nemir i nezadovoljstvo životom, a ovaj kontakt Mjeseca i Jupitera nam može pomoći da nas potakne na poboljšanje.

Ovog utorka nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com