HOROSKOP ZA SRIJEDU, 28. OŽUJKA Iznenađenja i uzbuđenja

U večernjim satima imamo aspekt Venere i Urana koji će imati utjecaj na nas kroz cijeli dan.  Ovaj spoj planeta će se odvijati na 27. stupnju Ovna. Ako imate planete ili kuteve na posljednjim stupnjevima znaka Ovna i Vage možete očekivati puno iznenađenja ove godine na području odnosa.

Ovaj se aspekt odnosi na oslobađanje odnosa, novca i samopouzdanja. Možemo očekivati nagle promjene u vezi ljubavi, novca i kreativnosti. Gledajte vijesti, bit će iznenađenja vezanih uz odnose i financije.

Također potaknut će kod nas neovisnost  i možemo dobiti iznenadna otkrića o tome što nas doista čini sretnima.

Imajte na umu da je Merkur i dalje retrogradan. Pronađite svoje uzbuđenje u onome što je već na stolu, gradite ono što već imate. Ovo nije vrijeme da započnete nešto novo, bez obzira koliko to izgleda sjajno.

U svakom slučaju, Venera u aspektu s Uranom  je jedan od onih aspekta kada ljudi imaju sklonost koristiti “srce želi ono što srce želi“ kao ispriku.

Prazan hod Mjeseca imat ćemo od 11.54 do 16.30 nakon čega će Mjesec ući u znak Djevice.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com