HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 29. OŽUJKA Budite blagi prema sebi

Jaki aspekt Sunca i Saturna koji će biti u popodnevnim satima utjecat će na nas cijeli dan. Ovo je teži i izazovni aspekt odgovornosti.

Oko 21. prosinca 2017. čim je Saturn ušao u znak Jarca, Sunce mu se pridružilo u znaku Jarca gdje su oni počeli svoj godišnji ciklus. Sada dolazimo do prve četvrti i usmjeravaju nas da se zauzmemo, poduzmemo akciju. Vrijeme je da upozorimo sebe i Svemir da smo ozbiljni u svojim dužnostima i da smo spremni suočiti se sa stvarnošću.

Sumnjat ćemo u sebe, možda ćemo se i uplašiti, teško ćemo s bilo kim tko nam je autoritet u životu. Sada moramo biti blaži prema našim neuspjesima.

Mjesec će dan provoditi u znaku Djevice i u popodnevnim satima napravit će teži aspekt s Neptunom. To će nam donijeti razdraženost i  zbunjenost.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com