“BUDDHA ULAZI U BAR” LODRE RINZLERA Kako surfati na valovima života

Lakoćom majstora i entuzijazmom gorljivog ljubitelja životne radosti, Lodro Rinzler će vas korak po korak uvesti u svijet osvještenijeg življenja.

“Buddha ulazi u bar” u izdanju Planetopije je cool vodič za novu generaciju, namijenjen prvenstveno mladim ljudima koji u hektičnom tempu posao-zabava-dom-posao tragaju za odgovorima na osnovna životna pitanja. No, svojom univerzalnom temom i odgovorima koje donosi, lako uspostavlja kontakt sa svim generacijama.

Kako surfati na valovima života i svojem postojanju dati onaj željeni otisak autentičnosti? I kako to postići premda ponekad uživamo u piću, imamo “teškog” šefa, ljubavne probleme ili roditelje s kojima ne pronalazimo zajednički jezik?

Ova radosna i lucidna knjiga osvojit će vas svojom izravnošću i jednostavnošću. Duhovnost ne mora podrazumijevati povlačenje od svijeta u samotnu tišinu. Ona je prisutna u svakom životnom trenutku. Stoga, živimo li svjesno svaki trenutak, kako onaj pun ushita, tako i onaj težak ili banalan, obično ćemo pretvoriti u čarobno. Jer, hrabrost se ne sastoji u borbi s našim životnim okolnostima, nego u iskrenom sagledavanju svojeg života.

Lodro Rinzler učitelj je meditacije i praktičar šambhala budizma. Živi i radi u New Yorku. Bio je direktor razvoja Shambhala centra u Bostonu, a danas vodi vlastitu neprofitnu organizaciju. Meditira od malih nogu, a od studentskih dana održava poduke i radionice na temu meditacije. Piše kolumnu “What Would Sid Do?” i trenutačno priprema novu knjigu “Walk Like a Buddha”.

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.