HOROSKOP ZA SUBOTU, 31. OŽUJKA Dramatični puni Mjesec

Subota nam donosi pun Mjesec na 10. stupnju znaka Vage u 14.36. Sad ćemo imati jasan pregled i rezultate onoga što smo započeli na mlad Mjesec 17. ožujka. Ovo je dobro vrijeme za balansiranje naših potreba s ljudima s kojima smo emotivno i financijski povezani.

Ovaj pun Mjesec je puno veći izazov od punog Mjeseca kojeg smo imali 1. ožujka jer će biti u težem aspektu sa Saturnom i Marsom koji se nalaze u znaku Jarca. Mars i Saturn koji se u tradicionalnoj astrologiji smatraju maleficima  se dobro osjećaju u znaku Jarca i to najvjerojatnije znači da će oni pokazati svoje pozitivne osobine.

Venera, vladar ovog punog Mjeseca ulazi u znak Bika, u svoj dom, neposredno prije punog Mjeseca pa je to još jedan pozitivan aspekt koji će ublažiti posljedice ovog dramatičnog punog Mjeseca.

Bit ovog punog Mjeseca u Vagi je razumijevanje da kada stvari ne idu kako je planirano, možda je vrijeme da se prilagodimo i da pokušamo drugačiji pristup. Nije vrijeme da odustanemo od svojih ciljeva, nada i želja.

Budući da pun Mjesec ima naglasak na kardinalne znakove koji su pokretači horoskopa, sad imamo priliku promijeniti okolnosti. Sada možemo imati kontrolu nad svojim životom kao i hrabrost za korak izvan naše zone udobnosti da bismo napravili potrebne promjene.  

Ako imate planete ili kuteve oko 10. stupnja kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga i Jarac) ili oko 0. stupnja Bika možete očekivati značajne promjene u svom životu. Da biste vidjeli koje područje vašeg života će doći u fokus pogledajte u kojoj kući vam se nalazi znak Bika ili Vage. Ako imate, na primjer,  podznak (ascendent) Ovna, područje fokusa će biti vaši odnosi (Vaga u 7. kući) i vaše financije (Bik u 2. kući).

Venera, planet senzualnosti, ljubavi i privlačnosti je od  6. ožujka u agresivnom znaku Ovna. Ovaj položaj nije bio ugodan za nju i ona će s oduševljenjem danas preseliti u svoj znak Bika. U znaku Bika bit će do 24. travnja.

S Venerom u Biku možemo cijeniti i uživati u ljepoti svijeta oko nas. Venera nam govori o onome što cijenimo u ljubavi, novcu i ljepoti. Tijekom ovih mjesec dana lakše ćemo pristupiti otvorenim razgovorima vezanim uz ljubav. Ovdje Venera nije osobito strastvena, već je više senzualna i spremna na izgradnju strukture i stabilnosti u ljubavi i financijama. Možemo smatrati da će ovo biti izvrstan period za romantiku  i ljubav. Sada nam ova Venera u usporenom, zemljanom znaku Bika može pomoći kako da iskoristimo ono što imamo, podsjećajući da dobre stvari traju puno vremena i da sve dolazi u svoje vrijeme.

Tijekom ove subote nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com