FOTO Hippy Garden predstavio kolekciju za odvažne ljubitelje žarkih boja

Hrvatski modni brend Hippy Garden predstavlja ljetnu capsule kolekciju “Pulse”, koja pulsira bojama i uzorcima.

Pomno promišljenim igranjem boja, istražujući paletu neutralnih, zemljanih tonova do izrazito žarkih boja u formi color-blocka, kolekcija odiše razigranim romantičnim duhom i prigušenim seksipilom.

Lajt motiv kolekcije je autorski print brenda primijenjen na različitim materijalima poput pamuka, viskoze pa čak i eko kože. Romantiče duge haljine na preklop s raskošnim volanima, ženstvene su i seksipilne, a jednostavna silueta omogućuje njihovu nosivost za svaku priliku. Kroz kolekciju se provlače bluze na preklop, tunike, culottes hlače u nekoliko varijacija te bomber jakne namijenjene ženama, ali i muškarcima. Također, nezaobilazni modni dodaci prisutni su u obliku mini torbica, laptop i ruksak torbi te prvog modela sunčanih naočala brenda koji će biti siguran hit među trendsetterima.

Prema riječima dizajnerice, kolekcija je namijenjena onima koji su odvažni i hrabri nositi žive boje, a svoju viziju rascvjetanog proljeća i uzavrelog ljeta odvela je korak dalje vizualima koji pobuđuju gotova sva osjetila.

Obožavam boje i volim se poigrati s raznim uzorcima. Naime, ovog puta print i kolekcija nisu inspirirani mjestom ili vremenom nego osjećajem koji u meni pobuđuju proljeće i ljeto, kaže Đurđica Vorkapić.

Zaštitno lice kampanje je Lea Tomić (Relatum model management), svježe lice na domaćoj modnoj sceni koja se odlično uklopila u kreativnu viziju fotografa Šime Eškinje kojem je ovo još jedna u nizu sjajnih kampanja za Hippy Garden. Cjelokupni željeni efekt vizuala zaokružen je raznobojnim perikama frizerskog salona Evelin te odlično odrađenim poslom vizažistice Sanje Agić.

Trenutno je u pripremama velika proljetna couture kolekcija u suradnji s jednim od najvećih hrvatskih umjetnika i zagrebačkim Umjetničkim paviljonom.

...