Travanjske filmske poslastice na Doma TV: Brojne akcije, avanture i krimići

Doma TV u travnju će u domove svojih gledatelja donijeti mnoštvo zvučnih filmskih naslova. Brojne akcije, avanture i krimići gledatelje Doma TV-a će zasigurno prikovati uz male ekrane. Tom Cruise, Angelina Jolie, Brad Pitt, Hugh Jackman, Steven Seagal, Roger Moore i Sean Connery samo su neki od glumaca koje ćemo ovoga travnja moći pratiti na Doma TV-u.

Doma TV donosi TV premijeru filma o najpoznatijem dječaku na svijetu, Petru Panu. ‘Pan: Putovanje u Nigdjezemsku’ uzbudljiva je avantura s Hughom Jackmanom i Levijem Millerom u glavnim ulogama. Glavni junak duhom odlazi u čarobnu zemlju gusara, ratnika i vila, nazvanu Nigdjezemska i tamo pokušava pronaći svoje mjesto pod suncem te doživjeti najnejvjerojatnije avanture Upoznajući i udružujući se s novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog gusara, Petar otkriva svoju sudbinu – postati heroj koji će zauvijek biti upamćen kao Petar Pan.

Ljubitelji avanture doći će na svoje i uz još jednu TV premijeru – filmski hit ‘U srcu mora’ s Chrisom Hemsworthom i Benjaminom Walkerom u glavnim ulogama. Ova spektakularna ekranizacija misije kitolovca prema kojoj je nastao roman Moby Dick smještena je u 1820. godinu. Pustolovine broda Essex koji je u središtu radnje po prvi puta iznosi jedini preživjeli s puta te ih govori mladome piscu četrdeset godina kasnije.

Nenadmašnu avanturu priuštit će priča o opakoj i strastvenoj Lari Croft s Angelinom Jolie i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama. ‘Lara Croft: Tomb Raider: Kolijevka života’ priča je o neustrašivoj britanskoj arheologinji Lari Croft koja je došla do predmeta koji vodi do mitske Pandorine kutije. Na nesreću, on pada u ruke zlog znanstvenika koji eksperimentira s ubojitim virusima. Britanska obavještajna služba zatraži pomoć od Lare koja zajedno s britanskim marincem koji je postao plaćeni ubojica kreće u napetu pustolovinu punu nepredvidivih avantura.

Doma TV svojim gledateljima donosi i uzbudljivu spektakularnu avanturu ‘Putovanje u središte Zemlje’ s Brendanom Fraserom u glavnoj ulozi. Pratit ćemo avanturu profesora Trevora i njegova nećaka koji otkrivaju izgubljeni svijet u središtu naše planete. U filmskom hitu ‘Ninja kornjače’ iz 2014. vidjet ćemo kako izgleda borba za budućnost koja se čini tmurnom sve dok iz dubina kanalizacije ne izađu posebni superjunaci, četiri tinejdžerske ninja kornjače.

Osim avantura, Doma TV je za ljubitelje akcije pripremila mnoštvo izvrsnih naslova poput vječnog klasika ‘Top Gun’ i legendarne ‘Nemoguće misije’ s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi. Akcije neće nedostajati ni uz napete filmove poput briljantnog ‘Iznad zakona’ te atraktivnog i uzbudljivog ‘Otporan na metke’, koji su prvi filmski naslovi s velikim majstorom borilačkih vještina i glumcem Stevenom Seagalom u glavnoj ulozi. Isto tako, akcijska komedija ‘Okrug Hazzard’ s Randyjem Wayneom i Jonathanom Bennettom u glavnim ulogama gledatelje će prikovati uz ekran s pričom o najbržoj braći okruga Hazzard koji stvaraju veće nevolje nego ikada.

Ovoga travnja na programu Doma TV-a neće nedostajati ni dramskih naslova. Cjelovečernji film ‘Kralj kraljeva’ prema mnogima je najbolja ekranizacija života Isusa Krista koja je ikad snimljena u Hollywoodu, a domaći gledatelji moći će ga gledati na programu Doma TV-a. Film ‘Erin Brockovich’ inspiriran je istinitom pričom o junakinji po kojoj je nazvan film, koja je pokrenula sudsku tužbu protiv velike energetske korporacije. Za ovaj portret glavna glumica Julia Roberts proglašena je najboljom glumicom osvojivši filmske nagrade Oscar, Zlatni globus i BAFTA-u u toj kategoriji, a sam film bio je nominiran za Oscara u kategorijama najboljeg filma i redatelja.

Ljubitelji krimića ovoga će proljeća moći uživati uz napeti triler ‘Sad je dosta’ s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, koja govori o mračnoj strani jedne ljubavi koja je obiteljsko blagostanje pretvorila u prijetnju i teror.

Travanj donosi hit naslove iz ciklusa legendarnih filmova o neustrašivom agentu Jamesa Bonda, a legendarnog Rogera Moorea u travnju ćemo pratiti u četiri nastavka uzbudljive akcijske priče o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu. ‘James Bond 007: Čovjek sa zlatnim pištoljem’ priča je o velikoj opasnosti koja je zadesila Bonda na putu u Aziju u potrazi za uređajem koji može zauzdati sunčevu svjetlost i poslužiti kao snažno oružje. Njegov glavni protivnik ovoga puta je Scaramanga, koji nadgleda utvrđeni otok u Južnom kineskome moru.

U misiji sprječavanja trećeg svjetskog rata u filmu ‘James Bond 007: Špijun koji me volio’ britanski špijun udružuje snage sa sovjetskom špijunkom kako bi došli do mikročipa u kojem se nalazi odgovor na njihova pitanja, a na putu će im se naći snagatori bogatog poslovnog čovjeka.

Slavni tajni agent u filmu ‘James Bond 007: Operacija Svemir’ suočit će se s još jednim megalomanskim zlikovcem, a ‘James Bond 007: Samo za tvoje oči’ vodi agenta 007 na zadatak da potraži komunikacijski uređaj koji omogućuje kontrolu nad britanskim nuklearnim podmornicama, a mora se požuriti jer i Rusi istovremeno pokušavaju doći do njega. Sean Connery utjelovit će Bonda u napetom nastavku ‘James Bond 007: Nikad ne reci nikad’ u kojem Britanci šalju agenta na Bahame kako bi pronašao dvije američke nuklearne glave.