HOROSKOP ZA NEDJELJU, 1. TRAVNJA Sve u svoje vrijeme

Ovu nedjelju, spoj Sunca i retrogradnog Merkura  može nas odvesti na kratki put do nigdje, naročito ako smo previše nestrpljivi. Možda postoji razgovor, komunikacija ili pretpostavka koju bi trebalo ponovno preispitati.

Mjesec će tijekom cijelog dana biti u znaku Vage i ukazuje nam da se laganim korakom, držimo se diplomacije. Bez obzira na planove za ovu nedjelju, do navečer ćemo imati daleko dublje razumijevanje naših ljubavnih odnosa i financija.

Iako je početak travnja, još uvijek ćemo se baviti  s punim Mjesecom koji je bio jučer. 

Inače Mars i Saturn bit će glavne planete u prvoj polovici travnja. Zbog toga se možemo osjećati kao da smo osuđeni penjati se na najveću planinu, a kad dođemo do vrha, velik kamen padne u dolinu i mi moramo ići po njega. Spoj ovih planeta donijet će nam jači osjećaj svrhe i smjera, iako se možemo osjećati ograničeno pod njihovim utjecajem.

Strpljenje i “sve u svoje vrijeme“ bit će glavna pouka ovih dana.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 1. travnja u 20.29 do ponedjeljka, 2. travnja u 00.57.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com