HOROSKOP ZA UTORAK, 3. TRAVNJA Što treba promijeniti?

Mjesec u suradnji s Jupiterom u Škorpionu donijet će nam emocionalni intenzitet, samopouzdanje i inspirativna otkrića. Zamah ćemo dobiti kada Mjesec napravi aspekt s Plutonom što će nam donijeti transformaciju i duboki unutarnji rast. Nemojmo odustati od bilo čega što je duboko i izazovno; moguće su trajne promjene kad prihvatimo situaciju u kojoj se nalazimo. Sad je bitno razmotriti što je potrebno za uklanjanje starih navika i ograničenih strahova.

Izbjegavajmo sklonost kontroliranja drugih manipulativnim taktikama, i ako imamo sumnje, to sad može biti neopravdano. Pričekajmo još malo prije donošenja odluka.

Obratimo pažnju na ono što nam podsvijest želi pokazati.

Budući danas nemamo teških aspekta iskoristimo ovaj dan da obratimo pozornost na područja života koja zahtijevaju promjenu.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 3. travnja u 18.05 do srijede, 4. travnja 8.54.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com