HOROSKOP ZA SRIJEDU, 4. TRAVNJA Oprez, Merkur je i dalje retrogradan

U jutarnjim satima Mjesec će ući u istraživački i avanturistički znak Strijelca. Nažalost, lakoću koju nam donosi ovaj Mjesec, nećemo jako osjetiti zbog napetog aspekta između agresivnog Marsa i retrogradnog Merkura. Budimo oprezni u razgovorima.

Ovaj aspekt također možemo osjećati kao zajednički sukob između onih stvari koje bismo željeli raditi i obaveza i odgovornosti koje imamo danas. Znači, pažljivo i ozbiljno razmišljanje, mudre odluke i obraćanje pozornosti na papirologiju bili bi današnji savjeti.

S ovim aspektom frustracija koja nas prati zadnjih dana može kulminirati. Pokušajmo ostati daleko od svađa i rasprava. Još uvijek je retrogradni Merkur i mi nemamo jasnu sliku.

Mjesec u ugodnom aspektu s Merurom donijet će nam lakoću u izražavanju. Najbolje vrijeme za razgovor o važnim pitanjima je u poslijepodnevnim satima, jer tada ćemo naše potrebe izraziti lakše.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com