HOROSKOP ZA PETAK, 6. TRAVNJA Avanturisti, stiže vikend

Mjesec nastavlja svoj prolazak kroz znak Strijelca i mi tražimo više značenja i iskustva u našim životima. Trenutno nije vrijeme za rutinu jer ćemo biti više avanturistički raspoloženi.

Mjesec će u popodnevnim satima napraviti ugodan aspekt s Uranom  što će pojačati našu samovolju i donijeti nam pozitivna iznenađenja. Nakon što se energija smiri, ostatak dana trebao bi biti miran i jednoličan.

Danas imamo prazan hod Mjeseca od 15.35 do 20.01.

U večernjim satima, nakon praznog hoda Mjeseca, Mjesec će ući u znak Jarca. Idealno je sada napraviti plan za nadolazeći vikend. Jer ako se probudimo u subotu ujutro s planom, cijeli  vikend bit će znatno bolji.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com