HOROSKOP ZA NEDJELJU, 8. TRAVNJA Što je dobro za nas, a što ne

U jutarnjim satima imamo posljednju četvrt Mjeseca, kada će Sunce iz Ovna raditi kvadrat s Mjesecom u Jarcu.

Sada smo došli do točke kada trebamo razlučiti što je dobro za nas, a što ne. Danas se već možemo pripremati za mladi Mjesec koji će biti sljedeći vikend.

Ovo nije najbolje vrijeme za početak novog projekta, ali je vrijeme za završiti detalje onoga što je bilo zamišljeno u vrijeme zadnjeg novog Mjeseca.

Mjesec će u popodnevnim satima raditi lakši aspekt s Jupiterom što nam može donijeti raspršenost i nepraktičnost. Bitno je da ostanemo uravnoteženi, ozbiljni u onome što radimo, odmjereni u svojem ponašanju, jer tako ćemo ovaj prolaz Mjeseca kroz znak Jarca učiniti povoljnim.

Ovu nedjelju nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com