Modno usklađeni s kućnim ljubimcem: Ogrlica za psa, narukvica za vlasnika

U Double Trouble Dog Boutiqueu osmislili su posebnu limitiranu kolekciju Love Connection, kolekciju istih ogrlica i narukvica za pse i njihove vlasnike.

„Matching“ ogrlica i narukvica napravljene su u pet različitih boja.

Ove ogrlice za ljubimce mogu biti personalizirane pa tako u Double Troubleu vlasnicima nude da na njih otisnu ime ili inicijale njihovog psića.

Ogrlice i narukvice napravljene su od kože, podstavljene s brušenom kožom, te su ručno izrađene u Hrvatskoj.

Ogrlica je dostupna u 8 veličina kako bi savršeno pristala vašem najboljem prijatelju, bez obzira na njegovu veličinu, dok narukvica dolazi u jednoj unisex veličini. Osim personaliziranog natpisa, možete birati i boje te su ogrlice i narukvice dostupne u rozoj, crvenoj, plavoj, zelenoj i crnoj boji.

Novost je i pripadajuća vodilica izrađena od  crne kože s zlatnim detaljima i također je ručno izrađena u Hrvatskoj.

Od istog materijala napravljen je i poseban komad ove limitirane kolekcije – Dong torbica za vrećice.

Double Trouble Dog Boutique nastao iz ideje dviju zaljubljenica u svoje psiće. Sonja i Petra krenule su od ideje da bi psići trebali izgledati dobro i moderno kao i njihovi vlasnici, ali da im u isto vrijeme bude ugodno. Njihova želja i je da vaš najbolji prijatelj bude moderan, elegantan i u trendu.

Ovaj online butik za pse nudi od svakodnevne ogrlice i zdjelice do ekstra posebnog outfita za svečanu prigodu.

Osim samog webshopa, Sonja i Petra jedan dio asortimana same proizvode gradeći svoj brend za psiće – Double Trouble. Unutar svog brenda u ponudi imaju ogrlice, dekice i marame koje same rade, dok vodilice od konopa ili kože, Doggy vješalice i Toybox igračke za njih izrađuju po njihovoj ideji.

Cijena kompleta ogrlice i narukvice je 240 kn, a manekeni koji ih predstavljaju na fotografijama su Balluk i Georges…