HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 9. TRAVNJA Planovi, popisi, odluke…

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.39 do 8.49.

U ponedjeljak ujutro Mjesec će nakon praznog hoda ući u znak Vodenjaka što će nam donijeti kreativna rješenja za naše probleme.  

Sada je dobro vrijeme za obnovu ili redizajn projekta, vođenje i organiziranje naših misli. Protok informacija je lagan i mnoge odluke se danas mogu donijeti ili izmijeniti.

Uživat ćemo u izradi planova, popisa i veza i bit ćemo skloniji razmotriti emocionalnu komponentu u našim interakcijama prema svima.

U poslijepodnevnim satima imat ćemo ugodan aspekt Mjeseca i Merkura što će nam pomoći  da naša komunikacija funkcionira dobro, čak i ako je i dalje Merkur retrogradan. Imat ćemo emocionalnu potrebu za slobodom i neovisnošću, a napredak možemo očekivati u intelektualnoj stimulaciji, promjenama i neobičnim i nekonvencionalnim iskustvima.

Jedino treba biti oprezan da ne obećajemo više nego što možemo ostvariti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com