HOROSKOP ZA UTORAK, 10. TRAVNJA Koliko daleko ste spremni ići?

Ovaj utorak bit će pod utjecajem aspekta između Sunca i Plutona koji je naš test snage. Trenutno možemo dobiti ono što želimo, ali ćemo morati platiti i cijenu za to.

Koliko daleko ćemo ići? To je pitanje za današnji dan. Vjera i povjerenje u druge danas mogu biti teško izvedivi.

Okolnosti nas sada mogu potaknuti da otkrijemo vlastitu snagu koja dolazi iz snažnog osjećaja osobnosti, a ne iz površne energije koja dolazi iz manipuliranja ljudima.

Emotivno, može se dogoditi da oni koji su u vezi imaju zategnute odnose s partnerima. Jedan od načina da ublažimo ovaj aspekt  je suosjećanje, a ponekad i seks.

Mjesec je i dalje u znaku Vodenjaka i trenutno nam pruža objektivnost i otvorenost. Dobro bi bilo da se družimo s istomišljenicima ili zanimljivim osobama i tako provedemo  ovaj dan. Trenutno nas može privući sve što je neobično, a naše misli se mogu pretvoriti u instinktivnu želju da radimo s drugima kako bi poboljšali uvjete.

Ovaj utorak nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com