Neobičnog li sladoleda! Crn je i zdrav. Pa kako to? Isprobajte

Možda vam je promaknulo, no puno je crnoga u zadnje vrijeme, od limunade do crne korice pizze, mnogo je vrsta hrane koje su pocrnile.

Naravno, radi se o još jednom trendu, no ovo pomodarstvo je možda i korisno jer sastojak koji jelima daje crnu boju ima detoksicirajući učinak, smanjuje nadutost, izbjeljuje zube, pomaže u dane mamurluka, njime možete čistiti plijesan, filtrirati vodu, spasiti se ako ste otrovani, smanjiti kolesterol i svašta još.

To što hrani daje crnu boju je – aktivni ugljen, kažu, izvrstan način za čišćenje od toksina, a di ćeš boljeg načina ako detoks spojiš za sladoledom?!

Porijeklo vuče iz New Yorka, nema glutena, a jesti ga mogu i oni koji su na paleo, veganskoj ili vegetarijanskoj prehrani.

Nama se dopala verzija dr. Axea, čiji recept možete pronaći na njegovoj web stranici.

 

Comments are closed.