HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 12. TRAVNJA Vrijeme je za uživanje

Mjesec će nastaviti svoj put kroz idealističke, suosjećajne Ribe što će donijeti sanjiv ili barem nježniji pogled na naš život. Dobro bi bilo da se malo odmorimo od svakodnevnih problema i da drugi dio dana provedemo u mašti ili barem miru.

Usporimo, uzmimo pauzu i odmaknimo se na trenutak od svakodnevice.

Venera će raditi ugodan aspekt s Neptunom  pa nam popodnevni sati mogu biti obojeni romantikom, ljubavlju i suosjećanjem. Ljubav, oprost i razumijevanje su riječi koje će obilježiti ovaj četvrtak. Vrijeme je za uživanje.

Polako ćemo već početi osjećati ugodan aspekt Jupitera i Plutona koji će biti aktualan u subotu. Oni su prvi put bili u aspektu u siječnju  i zadnji put će ponovno biti u rujnu ove godine. Ovo je snažan aspekt koji će utjecati na nas povećanjem našeg samopouzdanja, vjere i uvida. U narednih dva dana mogu nas naše ambicije dovesti do toga da damo sve od sebe i da postignemo svoje ciljeve. Vrijeme je da poduzmemo korake kako bi riješili dugogodišnje probleme koji će nas odvesti do ostvarenja naših želja.

Tijekom ovog četvrtka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com