Sjajna vijest za ljubitelje zombija: “Fear the Walking Dead” se vraća na male ekrane

Fear the Walking Dead, originalna AMC-ova serija vraća se na male ekrane u novoj, četvrtoj sezoni. Ekskluzivna premijera prve epizode očekuje se 16. travnja u 23 sata. Od 23. travnja, fanovi Feara uživat će u novim epizodama, svakog ponedjeljka u 22 sata.

Nova sezona uvodi nas u priču koju obožavatelji zombie apokalipse priželjkuju već neko vrijeme. Radnje sestrinskih serija Fear the Walking Dead i The Walking Dead konačno će se spojiti. Svijet Madison Clark (Kim Dicken) i njezine obitelji gledat ćemo iz novog kuta – kroz oči Morgana Jonesa (Lennie James), koji će se priključiti ekipi Feara. Neposredna prošlost likova isprepliće se s neizvjesnom sadašnjošću uz prisustvo konstantne borbe i novih otkrića, dok se susreću s novim prijateljima, neprijateljima i prijetnjama. Borit će se jedni za druge, jedni protiv drugih i protiv legije mrtvih te biti prisiljeni suočiti se s razarajućom činjenicom da im se životi raspadaju.

Četvrta sezona donosi tamu i svjetlo, teror i milost, plaćenike i kukavice koji će se zajedno suočiti s novom stvarnošću koju donosi svijet Fear the Walking Deada.  

I ovu sezonu, koja će se emitirati u 16 epizoda,  potpisuje AMC Studios, uz izvršne producente Scotta M. Gimplea, organizatore Andrewa Chamblissa i Iana Goldberga, kao i Roberta Kirkmana, Davida Alperta, Gale Anne Hurd i Grega Nicotera. 

Na AMC kanalu se trenutno premijerno prikazuje serija The Terror, a od 26. travnja se premijerno počinje prikazivati treća sezona serije Into the Badlands.