HOROSKOP ZA PETAK, 13. TRAVNJA Tamna strana Mjeseca

Petak nastavljamo s istim osjećajem sanjivosti i nježnosti.

Ulaskom Mjeseca u tamnu  fazu (stanje prije mladog Mjeseca koji će biti u ponedjeljak, 16. travnja u 3.35) morat ćemo više vremena provoditi u stanju mira i meditacije. Tijekom ovog vikenda dobro je posvetiti se sebi i što više vremena provesti u prirodi.

Vrijeme je da otvorimo svoje srce dubokom suosjećanju: dopustimo sebi da osjetimo  svoju patnju i patnju drugih ljudi. Patnja je ljudsko stanje i nikad nije samo naša. Ovaj Mjesec u Ribama nam omogućuje da doživimo međusobnu povezanost s našom dušom.

Zbog praznog hoda Mjeseca od petka u 13.26 do subote u 5.25  najbolje bi bilo da drugi dio dana ne poduzimate nove akcije niti započinjete promjene. Općenito nije dobro ništa pokretati par dana prije mladog Mjeseca, a još smo pod utjecajem retrogradnog Merkura ovaj vikend. Svaka nova ideja koja se sada zamisli vjerojatno će biti odgođena.

Zapamtimo da sve dođe u svoje vrijeme, pa čak i ova trenutna odgađanja dobit će smisao nakon što Merkur krene direktno.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com