HOROSKOP ZA NEDJELJU, 15. TRAVNJA Nepredvidivi mladi Mjesec u Ovnu

U noći s nedjelje na ponedjeljak imamo mlad Mjesec na 26. stupnju znaka Ovna. Ovo je najnepredvidljiviji mlad Mjesec u godini jer će biti u uskoj vezi s Uranom, planetom iznenađenja.  Mlad Mjesec je vrijeme novih početaka, a Ovan je prvi znak zodijaka, tako da je ovo odlično vrijeme za potpuno novi početak.

Ovaj mladi Mjesec će nas iznenaditi i promijeniti. Prvo će nas dobro protresti, a onda i osloboditi.

Merkur, planet planova i komunikacije, danas će biti stacioniran na 4. stupnju Ovna i polako će krenuti direktno. Završila je faza retrogradnog Merkura. Trebat će mu dan-dva da se ubrza i tada možemo bez ograničenja  krenuti s novim idejama i planovima naprijed.

Ovo je velika vijest posebno za Djevice i Blizance koji će osjetiti olakšanje. Međutim, sa stacioniranim Merkurom  plus jakim Uranom u aspektu s mladim Mjesecom ipak možemo očekivati neočekivano. Posebno oni koji imaju planete na posljednjim stupnjevima kardinalnih znakova (Ovan, Jarac, Rak i Vaga).

Ako znate nešto više astrologije, pogledajte u kojoj kući vam se nalazi 26. stupanj znaka Ovna, jer na tom području možete imati značajne promjene i nove početke.

Ovu nedjelju nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com