Matija Vuica otvorila ekskluzivni modni atelier “MM Gallery” u Međugorju

U Međugorju je jučer otvoren atelier MM Gallery u kojem će brojne klijentice moći potražiti svoju vjenčanicu ili haljinu iz snova. Tako su po prvi put unikatne haljine i vjenčanice Matije Vuice dostupne i izvan Hrvatske, u srcu Hercegovine – u Međugorju.

MM Gallery je ekskluzivni atelier na više od  120 kvadrata prostora s velikom ponudom raskošnih vjenčanica i svečanih haljina. Sama dizajnerica susretat će se s klijenticama kako bi u osobnom kontaktu saznala sve o njihovim željama i idejama vezanim uz njihov dan iz snova. Na raspolaganju će im uvijek biti veliki asortiman, koji će se dopunjavati na tjednoj bazi, kao i osposobljeno osoblje koje će haljine prilagođavati klijenticama u kratkom vremenu. 

Atelier MM Gallery Matija Vuica otvorila je u suradnji s dugogodišnjom prijateljicom, a od sada i poslovnom partnericom, Mirnom Barbarić s kojom se i pokumila još za prve pričesti. U Hercegovini kumstvo znači obitelj,  jer za kumove birate najdraže, pa je utoliko ovo partnerstvo jos i čvršće.

Odabrala sam Hercegovinu za prvi veći iskorak kako bih svoje haljine učinila dostupnijima svima koji moraju do Zagreba, ne samo iz BiH, nego i iz cijele južne Hrvatske. Čini mi se da je Međjugorje u zlatnoj sredini, a i svima omiljeno mjesto za posjetiti. Do sada moja najveća kolekcija unikatnih vjenčanica stigla je na odredište,  a po pristiglim upitima znam da su mnoge mladenke, također i maturantice jer i na njih sam mislila, jedva čekale otvorenje ateliera.