HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. TRAVNJA Nađite umu neku zanimaciju

Mjesec i dalje prolazi kroz znak Blizanca  i zahtijeva od nas da nam um bude zauzet. Ako nemate projekt ili zanimaciju koja će okupirati vaš um, možete postati nemirni i razdražljivi.

Aspekt Mjeseca i Neptuna u popodnevnim satima može nam donijeti neugodan osjećaj da je ono što želimo znati izvan naše spoosobnosti da razumijemo.

Manji aspekt Venere i Saturna sugerira na odvajanje ili izolaciju vezanu uz druženje. Sličan aspekt Merkura i Jupitera upućuje na pretjerivanje ili tendenciju  da tražimo više nego što zaslužujemo, bilo negativno ili pozitivno. Danas bismo trebali uložiti dodatne napore kako ne bismo osujetili svoje planove pojedinostima.

Tijekom ovog četvrtka nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com