HOROSKOP ZA NEDJELJU, 22. TRAVNJA Pluton donosi preobrazbu

Nedjelja će biti obilježena planetom Plutonom koji mijenja smjer kretanja iz direktnog u retrogradno. Kad god neki planet mijenja smjer, osjećamo da je energija tog planeta puno jača. S Plutonom, to se događa dva puta godišnje.

Pluton uvijek donosi preobrazbu. Ako to ne prihvatimo, Pluton nam može donijeti strah, anksioznost i opsesije. Normalno je da je teško odvojiti se od prošlosti, pa nemojmo biti strogi prema sebi tijekom ovog tranzita.

Ovo retrogradno kretanje Plutona trajat će šest mjeseci i najviše ga mogu osjetiti osobe koje imaju bilo koji planet od 18. do 21. stupnja kardinalnih znakova (Ovan, Jarac, Rak i Vaga). Obratite pažnju na duboke promjene koje će se od vas tražiti. Preporučila bih ovo kao vrijeme za profesionalno savjetovanje. Možete kontaktirati mene ili drugog uglednog astrologa.

Ono što nam se čini da je kraj, uvijek je samo novi početak. Ne možemo to vidjeti, ali svemir uvijek radi u našu korist.

Mjesec će od 16.57 do 19.08 biti u praznom hodu. Nakon toga ući će u znak Lava i dosegnut će svoju prvu četvrt, kvadrirajući Sunce u Biku. U večernjim satima možemo osjetiti nelagodu dok pokušavamo uravnotežiti pouzdanog i stabilnog Bika s dramatičnim Mjesecom u Lavu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com