HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 23. TRAVNJA Usmjerite energiju u ostvarenje svojih ciljeva

Mjesec u znaku Lava donijet će nam velikodušnost i samopouzdanost. Navečer će napraviti teži aspekt s Jupiterom, pa ćemo biti skloni pretjerivanju.

Oni koji imaju natalni Mjesec u Lavu su ponosni, velikodušni, kreativni i veseli. Imaju naglašenu potrebu biti primijećeni i cijenjeni. Ne mogu podnijeti ostati u sjeni ili biti kritizirani.

Prijateljski aspekt Marsa i Jupitera osjetit ćemo tijekom dana, iako će se on dogoditi tijekom noći. To će nam dati želju i spremnost oko poduzimanja akcija koje su povezane s promjenama i poboljšanjem. Sada smo hrabriji i energičniji od uobičajenog, i možemo imati veliku korist ako usmjerimo ovu energiju u smjeru unapređenja vlastitih ciljeva.

Tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com