HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. TRAVNJA Pod utjecajem snažnog aspekta Marsa i Plutona

Aspekt Marsa i Plutona danas nam donosi snažne promjene. Pluton je jako intenzivni planet i on je kao ekspres lonac pod pritiskom. Pluton je promijenio pravac kretanja pred neki dan i sad je jači nego ikad.

Zajedno s Plutonom imamo i Mars, planet akcije i djelovanja. Umjesto da budemo nervozni i uzrujani, probajmo razmisliti što je to što smo potisnuli u našim životima. Taj dio je sada pod pritiskom i vraća se dok ne naučimo lekciju.

Ako imate osobne planete  ili osjetljive točke između 19 i 23. stupnja bilo kojeg kardinalnog znaka (Ovan, Rak, Vaga i Jarac) ovaj intenzitet Marsa i Plutona vjerojatno će se odražavati i na vaš vlastiti život.

Sada, s Marsom koji se pridružio Plutonu, započinje novi ciklus koji uključuje snagu i moć. Od svih pitanja koja trebaju našu pažnju, naša je odgovornost pronaći onaj koji se najčešće ponavlja. Ne postoji mogućnost da se vratimo unatrag, ali postoji veća potreba kako bi napredovali što više.

Ovo je aspekt ogromne snage volje i nepokolebljivog stava i hrabrosti.

Mjesec i dalje prolazi znak Djevice i naše srce razumije važnost služenja. Mi svi trebamo služiti višem dobru, svako sa svojim sposobnostima.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 26. travnja u 11.49 do petka, 27. travnja u 3.12.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com